Wat vergoedt de zorgverzekeraar?

Weten waar u aan toe bent…

U wilt graag weten welk deel van uw kunstgebit door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. De vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Het een en ander is dus afhankelijk van waar u verzekerd bent en hoe. Uw aanvullende verzekeringen zijn belangrijk bij het aanmeten van een kunstgebit.

Wij zijn aangesloten bij De Friesland, Zilveren Kruis Achmea en Univé. De kosten van de behandelingen die wij verrichten worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekering wanneer u verzekerd bent bij een van deze zorgverzekeraars. Als uw eigen risico op is, betaalt u alleen uw eigen bijdrage. Het hangt van uw polis af hoeveel u bij moet betalen. U krijgt een rekening van het door u te betalen bedrag thuis gestuurd.
Het is ook mogelijk om de kosten te bespreken tijdens het consult. Het is natuurlijk wel raadzaam om uw zorgverzekeraar te raadplegen, dan weet u precies waar u aan toe bent.
Bij een eerste bezoek voor een (nieuwe) prothese of reparatie vragen wij u altijd uw zorgpas en legitimatiebewijs mee te nemen.
Tandprothetische Praktijk Dronten & Lemmer is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uw volledig of gedeeltelijke gebitsprothese, uw noodgebit of implantaat