Vrijblijvend consult

Door de bomen het bos weer zien!

Uw eerste prothese
Bent u bij de tandarts geweest en heeft de tandarts u een kunstgebit geadviseerd? We kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er komt nogal wat op u af! Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens een vrijblijvend consult nemen wij de tijd om alle verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Ook krijgt u inzicht in het behandeltraject. Goed geïnformeerd kunt u dan de juiste beslissing nemen welke prothese voor u het beste is.
U heeft al een prothese
Na een aantal jaar bent u toe aan een nieuwe prothese. De technieken staan niet stil, ook niet in ons vak. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe prothese? Maak dan vrijblijvend een afspraak en wij nemen al uw wensen met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent!
Al jaren last van pijn?
Maak dan ook vooral een afspraak voor een vrijblijvend consult. Samen met u kunnen we dan de pijnpunten goed bekijken en de mogelijkheden bespreken. Niemand hoeft met een pijnlijk kunstgebit rond te lopen! Wij helpen u graag weer naar een stralende lach!
Tandprothetische Praktijk Dronten & Lemmer is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uw volledig of gedeeltelijke gebitsprothese, uw noodgebit of implantaat